HTML

kő-Papír-Olló

Az AKG Kő-Papír-Olló évfolyamának termtudos blogja.

Linkblog

Kérdések az epochazáróhoz

2008.03.08. 16:20 Tanár

Nos, remélem mindenki szorgosan tanul. A kérdéseknek még csak a felével készültem el, de a többi is fennt lesz este - későn...
Még egyszer, hogy ne legyen félreértés: Ezekből a kérdésekből fogom összeválogatni az epochazáró anyagának 70%-át. Tehát, aki ezt MIND meg tudja válaszolni, az már 70%-osat biztosan fog írni!
A maradék 30% ábra elemzés, szövegértelmezés és az alapvető ismeretek továbbgondolását kívánó feladat lesz. Úgy gondolom, hogy aki az megadott kérdésekre tud válaszolni, az a dolgozat kreatív részéhez is hozzá fog tudni szólni!
Ne feledkezz meg a Budapesttel kapcsolatos tudnivalókról!
A tananyag: az oktatóanyag, a jegyzeteid és a budapestes ppt-k itt a honlapon.
Jó munkát! Vígasztaljon a tudat, hogy én is dolgozom hétvégén... a kérdéseken és az epochazárón! Még szerencse, hogy nem süt a nap - akkor kellemetlenebb lenne...
Üdv: Kgy

akgkopapirollo.blog.hu/media/file/kerdesek1.doc

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://akgkopapirollo.blog.hu/api/trackback/id/tr91371357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Békalencse 2008.04.12. 14:40:45

Tanárnő!!
Ha annyira elfáradt kérdés írás közben, szerintem nyugodtan pihenhet. A kupacnak elég lesz a mostani kérdéseket megtanulni, és szerintem nem fognak megharagudni ha 50 helyett csak 23-at kell tudni.
Üdv: Békalencse
süti beállítások módosítása